Teljes Terjedelem

We’ve got Lózs Tyutyu!

A héten Lózs István tért vissza hozzánk, egyrészt a podcastba, másrészt Angliából, hiszen a PL-hétvége talán két legérdekesebb mérkőzését sikerült a helyszínen megtekintenie, így volt miről mesélnie. Az adás gerincét ez is tette ki, de persze nem hagytuk szó nélkül a Barca hétvégi vereségét és az előttünk-mögöttünk álló BL-mérkőzéseket sem!

We’ve got the letöltés here!

6 gondolat “We’ve got Lózs Tyutyu!” bejegyzéshez

  1. Sziasztok! Srácok, én meghallgattam az összes adásotokat, kedvelem amit csináltok, úgyhogy egy építő jellegű kritikát szeretnék megfogalmazni. Lehetne változatosabb a vendégek listája? Tudom, valamelyest meg van kötve a kezetek, nem hívhattok azt akit akartok, de én már kicsit kezdem unni a Lózs István-Bán Tibor vonalat, ők szinte másfél havonta feltűnnek a podcastben. Nem mintha hallgathatatlan lenne, csak egy kis változatosság szerintem még jobbá tenné a műsort.

    Kedvelés

    1. Szia! Egyrészt most direkt megnéztem, Pisti három hónapja járt nálunk utoljára, Tibi a legutóbbi előtt december elején, úgyhogy nem érzem jogosnak, amit mondasz. Másrészt arról is van szó, hogy aki eljön hozzánk, baráti szívességet tesz nekünk, a szabadidejéből áldoz ránk (ahogy mi is), így nyilván a közvetlen kollégáinkat a legegyszerűbb rávenni, hogy eljöjjenek hozzánk. De ami talán a legfontosabb: szeretünk beszélgetni ezekkel a srácokkal, ezért is hívjuk őket! Nagyjából kialakult egy vendégkörünk, ettől még persze fogunk újakkal is kísérletezni, erre is akadt azért példa mostanában! (Ádám)

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: