Teljes Terjedelem

Podemos

Ha Steven Gerrard nem dönt úgy, hogy meglép Liverpoolból, alighanem a teljes adást a spanyol labdarúgásnak szenteltük volna, így viszont a podcast történetének leghosszabb félidejébe voltunk kénytelenek belepasszírozni mindent, amit érdemes tudni a Copa del Rey legjobb 16 közé jutásért vívott mérkőzései előtt a résztvevő csapatokról. Tibi szabadságát tölti, így két igazi spanyol-szakost hívtunk segítségül: Szabó Szilárd a Magyar Rádió riportere, két évet töltött Valenciában, Gyenge Balázs barátunkat pedig már sokat emlegettük a korábbiakban is, leginkább a portugál futballal kapcsolatos vonzalma okán, de érthető módon Spanyolország sem áll messze tőle (olyannyira, hogy általában ő is szerkeszti a Digi Sport spanyol érdekeltségű közvetítéseit). A terítéken pedig rengeteg izgalmas téma, Real- és Barca-zakók, baszk vonal az eibari Haladással, Torres hazatérése és egyáltalán: mit ér a kupa, ha spanyol?

Ha és amennyiben letöltenéd, kattints ide!

2 gondolat “Podemos” bejegyzéshez

  1. Gerrardhoz egy két gondolat, bár hozzáteszem, én soha nem kedveltem őt igazán. Meg is kaptam érte a magamét ez alatt a bejegyzés alatt (http://www.hatharom.com/2015/01/04/gerrard-liverpool-visszavonulas-bucsu-velemeny), de nem ez a lényeg 🙂

    egy nagyon kedves poolos cimborámmal beszélgetve került elő, hogy miért nem próbálta ki Gerrardot BR egyszer sem a háromvédős rendszer valamelyik szélén? most épp Emre Cannal próbálkoznak ott, pedig a törökben ennél jóval több potenciál van, Gerrard viszont van annyira sokoldalú, hogy ezt a szerepet is megoldhatta volna – amúgy is egyre hátrébb játszott már az utóbbi években – és akkor a nála nyilvánvalóan hasznosabb Henderson-Lucas kettős maradhatott volna a saját posztján, és talán Stevie-nek is jut még bőven játéklehetőség.

    persze az is lehet, hogy az edzéseken belátta Rodgers, hogy nem működik, vagy maga Gerrard nem akart még hátrébb menni, nem tudom, de szerintem egy próbát megért volna, így kívülről mindenképp.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: